Systeembeheer en netwerkspecialisten

Als klein ICT bedrijf in Almere is JamCrackers een expert op het gebied van systeembeheer en IT technologie. Onze netwerkspecialisten en systeembeheerders kunnen adviseren en ondersteunen met de inkoop, migratie en operationeel houden van uw server en netwerk. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar op afstand en bieden remote server en desktop support. Met onze ruime ervaring van Microsoft server en netwerk beheersystemen, bent u verzekerd van een snelle, betrouwbare en optimale server en netwerk systeem.

Microsoft gecertificeerd

Een systeembeheerder is de draaiende motor binnen de ICT afdeling. De systeembeheerders van JamCrackers zijn Microsoft gecertificeerd en hebben veel ervaring in het beheren van een netwerk of server. Uw bedrijf is voor een groot deel afhankelijk van goed werkende computers, laptops, servers, printers en smartphones. Het support en onderhoud hiervan moet zo min mogelijk downtime veroorzaken.

Vergeet de beveiliging niet, ook een belangrijk onderdeel van een goed werkend netwerk. Firewalls, virusscanners en netwerk monitoring kunnen wij ook optimaal instellen. Wij zorgen ervoor dat uw server en netwerk de continuïteit geven die u ervan verwacht. Met ons Microsoft gecertificeerd team zorgen wij ervoor dat uw server en netwerk u de voortgang bieden die u van verwacht.

Support en monitoring op afstand

Het is natuurlijk mogelijk om systeembeheer op afstand voor uw bedrijf te regelen. Onze focus is uw dienstverlening zodanig te ondersteunen dat alles en iedereen probleemloos kan blijven werken. Met onze snelle reactietijd, korte communicatielijnen en hoge mate van toegankelijkheid, staat de klant bij ons altijd op nummer 1.

Meer dan 90% van de IT werkzaamheden kunnen op afstand uitgevoerd worden. Remote support en goede monitoring tools zijn voor een systeembeheerder onontbeerlijk. Of u nou een Microsoft Essentials Server heeft draaien of een complex Virtual Machine Server. Met proactieve en accurate reportage en monitoring tools zijn de meeste problemen al verholpen voordat u of uw medewerkers er last van hebben.

 

computer2

Office 365 beheer specialisten

Door de komst van werken in de Cloud is het systeembeheer wel deels verschoven naar Cloud oplossingen. Door Office 365 is de werkomgeving minder gevoelig voor storingen en calamiteiten geworden. Immers, "In The Cloud" werken biedt flexibiliteit en schaalbaarheid, u kunt overal werken en met één muisklik upgraden. Als gecertificeerde Microsoft Partner hebben wij bewezen dat we de kennis in huis hebben om uw Office 365 Cloud omgeving te beheren.

De voordelen van systeembeheer bij JamCrackers

Kostenbesparende ICT oplossingen
• Ad-hoc of SLA
• IT support waar en wanneer u dat nodig heeft
• Snelle oplossingen bij ICT problemen
• Uw eigen systeembeheerder als vaste aanspreekpunt
Proactieve remote monitoring en management

Systeembeheer aanvragen?

Wilt u uw systeembeheer bij ons onderbrengen, heeft u concrete vragen of wilt u weten wat JamCrackers als systeembeheerder voor uw organisatie kan betekenen? Klik op aanvragen, vul uw naam en telefoonnummer in en dan nemen wij snel contact met u op.

 

Contact

Bel ons : 036 844 73 85

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact Formulier

Jamcrackers Londen
www.jamcrackers.co.uk