Server installatie specialisten

Een server is voor bijna elk bedrijf onmisbaar en dus zeer belangrijk. De server installatie en onderhoud kunt u dan ook het beste overlaten aan een ervaren en degelijke partner zoals JamCrackers Almere. Wij hebben een jarenlange ervaring met server installatie en server migratie voor het MKB. Wij werken met een klein vakkundig team waardoor wij snel kunnen communiceren en uitmuntend support kunnen bieden.  Zo bent u vele jaren verzekerd van een server zonder storing met professioneel onderhoud en support. Wij zijn gevestigd in Almere maar ook voor bedrijven in Lelystad en Amsterdam zijn wij de juiste keuze.

Wij sommen de volgende voordelen voor u op als u gebruik maakt een server installatie van Jamcrackers Almere.

  • Al uw data, zoals bijvoorbeeld email en bestanden, staat op een centrale plek die vanaf iedere werkplek is te benaderen. Ook mobiel of thuis kunt u eenvoudig bij uw bestanden.
  • Van al uw data kan veilig een back-up worden gemaakt zodat er geen risico is voor het verlies van bestanden.
  • Uw personeel kan op eenvoudige manier bestanden delen met collega's voor het plannen en samenwerken aan projecten.
  • U kunt uw email verkeer uitstekend coördineren door middel van groepen, mappen en agenda's.
  • U kunt eventueel uw website laten draaien op uw eigen server.
  • Bij de server installatie kunt u kiezen uit alle huidige gangbare software. Wij kunnen uw server volledig op maat voor u inrichten.
 

ictengineer

Server migratie

Laten we eerlijk zijn, als het gaat om gegevens migreren van de ene server naar de andere, is het nooit een ongecompliceerd proces. Zelfs de eenvoudigste migraties, met geen verouderde software of voor de hand liggende moeilijkheden kunnen problemen opleveren. Met de hulp van ons server migratie team, hebben wij al de meest voorkomende valkuilen opgelost bij het uitvoeren van een server migratieproject, en geven zij u advies over hoe u ze kunt voorkomen.

Server Onderhoud

Na de installatie van uw server is het natuurlijk ook belangrijk dat u jarenlang probleemloos zonder storing van uw server gebruik kunt maken. Door ons ruime pakket aan ICT diensten en jarenlange ervaring kunnen wij u die zorg uit handen nemen. Het onderhoud van uw server en de migratie van uw server zijn zaken die u met een gerust hart aan Jamcrackers Almere kunt overlaten.

Meer weten over de server installatie, migratie en onderhoud diensten van JamCrackers Almere?

Neem direct contact met JamCrackers Almere op voor het maken van een vrijblijvend gesprek over de installatie en/of onderhoud van een server.

 

Contact

Bel ons : 036 844 73 85

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact Formulier

Jamcrackers Londen
www.jamcrackers.co.uk