ICT bedrijf Almere voor al uw automatisering

"Welke ict vraagstukken kunnen wij voor u oplossen?"

JamCrackers is een klein ICT bedrijf in Almere, dat zich bezig houdt met software ontwikkeling, systeembeheer, IT security en cloud diensten. Daarbij adviseren en ondersteunen wij onze klanten op het gebied van kantoorautomatisering, Microsoft applicaties en VOIP bellen. Als internationale speler in de ICT en reseller van Microsoft producten, zijn wij graag uw sparringpartner en bieden u diverse maatwerk oplossingen die efficiënt, kostenbesparend en zeer praktisch zijn.

ICT diensten

Met onze ict diensten bieden wij moderne en functionele tools om uw ICT vraagstukken op te lossen. Met oog op toekomstige ontwikkelingen, netwerkbeheer en veilige dataopslag, stemmen wij onze IT oplossingen exact op uw behoefte en gewenste IT traject af. Met onze werkwijze creëert u uw eigen externe automatiseringsafdeling, waarbij u gebruik kunt maken van alle benodigde en multifunctionele IT support.

Cloud dienstenMaak ook gebruik van onze cloud diensten en ervaar hoe 'werken in de cloud' uw bedrijf de meest ideale en veilige manier van online opslag biedt. Met een cloud server kunt u het nieuwe werken mogelijk maken, zonder dat uw bedrijfsgegevens gevaar lopen. Jam Crackers biedt u cloud services waar u en uw medewerkers optimaal van kunnen profiteren.

Software ontwikkeling

Zoekt u een ervaren en vooruitstrevende software ontwikkelaar voor uw maatwerk software? Als uw behoefte en wensen niet binnen een standaard softwarepakket passen, dan past JamCrackers de software toch aan uw wensen aan? Als strategische meedenkers bedenken en ontwikkelen wij software voor uw geautomatiseerde bedrijfsprocessen en applicaties.

Contact

home - jamcrackers

 

“JamCrackers weet wat uw bedrijf nodig heeft: we make IT happen”

Bel ons : 036 844 73 85

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact Formulier

Jamcrackers Londen
www.jamcrackers.co.uk