IT beveiliging

JamCrackers is als automatiseringsbedrijf in Almere zich er goed van bewust hoe belangrijk IT beveiliging voor uw bedrijf is. Wij bieden concrete IT security oplossingen voor netwerkbeveiliging, serverbeveiliging en voor uw infrastructuur. Naast de gebruikelijke antivirus, anti-spam en firewalls, bieden wij beveiligingssystemen die al uw bedrijfsgegevens en activiteiten beschermen.

IT beveiliging binnen de infrastructuur

IT beveiliging neemt in toenemende mate een belangrijke rol in, om hackers en ongeoorloofde indringers geen kans te bieden om bedrijfsgevoelige informatie te achterhalen. IT security voor automatiseringssystemen en infrastructuur staat dan ook hoog op de prioriteitenlijst van veel van onze klanten. Weet u precies hoe veilig uw netwerk is en hoeveel gevaar uw computersystemen en servers lopen? Neem geen onnodige risico's en laat JamCrackers uw netwerksystemen optimaal beveiligen. Vanuit ons klein team kennen wij geen wachttijden en wij zijn snel, flexibel en erg toegankelijk.

IT security scan maken

Met een IT security scan kan JamCrackers de mogelijke risico's en beveiligingslekken in uw organisatie en automatisering in kaart brengen. In een op IT beveiliging gerichte risicoanalyse, kunnen wij alle mogelijke beveiligingsmaatregelen aangeven die voor uw organisatie van toepassing zijn. Zo weet u precies welke beveiligingsrisico's uw bedrijf zowel van binnenuit als van buitenaf loopt. Onze IT security rapport geeft u naderhand precies inzicht in de technische veiligheid van uw ICT infrastructuur en netwerk.

 

Netwerkbeveiliging

De basis van iedere netwerkstructuur is een professioneel netwerkbeveiliging systeem, die uw netwerk optimaal beveiligd voor zowel interne risico's als externe risico's. Als oplosser in IT beveiliging, biedt JamCrackers u diverse mogelijkheden en maatwerk pakketten voor uw bedrijf. Dit is mede afhankelijk van de omvang van uw organisatie, de gecalculeerde risico's, de mate van opslag, systeembeheer etc. Door de moderne technieken van cloud hosting , online werken, VOIP bellen en mobiele werkplekken, is het cruciaal om de hoogst mogelijke veiligheid te bewerkstellingen.

De voordelen van IT beveiliging van JamCrackers

  • Altijd de beste ICT infrastructuur beveiliging
  • Uw kostbare data optimaal beschermd
  • Zeer hoog security niveau
  • Optimale beheersbaarheid van uw systemen
  • Snelle online support bij calamiteiten
  • Maatwerk oplossingen voor IT beveiliging

Meer weten over onze IT security systemen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van IT security voor uw bedrijf of heeft u hier vragen over? Vul uw naam, telefoonnummer en emailadres in en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk.

Contact

"U wilt toch ook geen risico's lopen met uw bedrijf ?"

Bel ons : 036 844 73 85

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact Formulier

Jamcrackers Londen
www.jamcrackers.co.uk