Referenties

debrug

Rob Linde, Directeur / Apotheker, Apotheek de Brug, Almere

Voor Apotheek de Brug heeft JamCrackers een planningstool ontwikkeld voor planbare medicatie en hulpmiddelen.
Via dit systeem krijgen patiënten melding wanneer hun medicatie volgens planning gereed staat en kan de apotheek conform een geautomatiseerde planning werken waardoor spillage en voorraad aan medicatie tot een minimum beperkt blijft.
Als aanvulling op dit systeem is een voorschrijversportaal ontwikkeld door JamCrackers waarin het proces van voorschrijven door specialisten digitaal plaatsvindt.
Dit alles resulteert in een grote patiënt tevredenheid.
JamCrackers onderscheidt zich door de creatieve oplossingen en de no-nonsense cultuur.
De korte lijnen en het persoonlijk contact met de juiste mensen binnen het bedrijf ervaar ik als zeer prettig.

PreventCare logo

Ronald van Buuren, Directeur, Preventcare B.V. Almere

PreventCare levert diensten in de gezondheidszorg waarbij we 24/7 bereikbaarheid zijn voor onze klanten en patiënten. In 2012 zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner op het gebied van ICT en hebben toen voor JamCrackers gekozen. Na 4 jaar kunnen we concluderen dat wij toen de juiste keuze hebben gemaakt.
Naast het prima onderhoud en de support op onze werkstations en servers hebben ze ons ook goed geholpen met de migratie van e-mail naar 'de Cloud'. Daarnaast heeft JamCrackers recentelijk een aantal bedrijfsprocessen geautomatiseerd waardoor we grote stappen hebben gemaakt op gebied van efficiency.
Door hun goede bereikbaarheid worden automatiseringsproblemen snel en adequaat opgelost.

Julius Clinical

Peter Schoevers, CEO, Julius Clinical B.V. Zeist

“De samenwerking met de medewerkers van JamCrackers ervaren wij als heel prettig. Hun dienstverlening is prima en adequaat, eventuele problemen worden snel en vakkundig verholpen door de gedetacheerde medewerkers van JamCrackers."

"Julius Clinical Research organiseert momenteel een grootschalig landelijk vaccinatie onderzoek. JamCrackers levert hieraan de uiterst belangrijke ICT-ondersteuning.”

Drug Discovery

Henk Viëtor, Directeur, Drug Discovery Factory B.V. Amsterdam

“Het is bijna 10 jaar geleden dat JamCrackers te hulp schoot bij een vastgelopen computer tijdens de kerstdagen. Dat was het begin van een langdurige relatie waarbij servicegerichtheid, professionaliteit & klantgerichtheid op de voorgrond staan. ICT bij DDF en JamCrackers zijn daarom wat ons betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden.”

Amsterdam Fashion Group

Bart Verkruisen, Directeur, Amsterdam Fashion Group B.V. Amsterdam

“Eind 2007 was er binnen ons bedrijf sterk de behoefte aan verdere automatisering. Met name de financiële en administratieve kant van ons bedrijf moest een efficiencyslag maken. JamCrackers heeft met een simpel stappenplan hier een strategie voor uitgewerkt en waargemaakt wat ze ons in hun plan beloofden. In enkele maanden tijd is er een compleet nieuw CRM pakket ontwikkeld waarbij wij perfect onze orderintake, invoicing, het relatie-onderhoud en de managementsrapportages krijgen voorgeschoteld.”

“De basis vormde het CoreInvoice pakket aangevuld met maatwerk, geheel naar onze eisen. Verbluffend was de soepele implementatie. Meestal de bottleneck bij dit soort projecten. Binnen enkele weken was het geheel operationeel. Sinds januari 2008 draaien wij nu naar volle tevredenheid op de software van JamCrackers.”

Kobatt Benelux

Jean M. van der Kolk , Directeur, Kobatt Benelux B.V. Almere

“Vanaf 2003 onderhoud JamCrackers ons netwerk & wij hopen nog vele jaren het vertrouwen hierin te mogen geven. Ondanks dat beide bedrijven explosief gegroeid zijn, is de correctheid, persoonlijkheid en service blijven bestaan." "Computerproblemen kennen wij niet, dit door het goede preventieve onderhoud en/of vervangingsadvies van JamCrackers.”

Meda-Pak

James Meering, Directeur Meda-Pak B.V. Uithoorn

“JamCrackers een zeer deskundige en servicegerichte IT dienstverlener, snel en goed in het oplossen van kleine en grote vraagstukken.” “Geen moeite is hen teveel, de prijs/kwaliteit verhouding is prima in orde.”

Elias Woudenberg, Directeur Innocaptital B.V. Abcoude

“De mannen van JamCrackers zijn top. Korte reactietijd, concrete oplossingen. Prima.”

Bel ons : 036 844 73 85

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact Formulier

Jamcrackers Londen
www.jamcrackers.co.uk