Een thuisnetwerk (WiFi) instellen

Wie wil er geen optimaal presterend thuisnetwerk waarmee u door het hele huis televisies, computers, audiosystemen en andere apparaten met elkaar kunt verbinden en laten communiceren? JamCrackers zorgt voor de perfecte infrastructuur van uw thuisnetwerk en een optimale configuratie van het systeem en de aangesloten apparaten.

Ook een vlekkeloos functionerend thuisnetwerk? Neem direct contact op met JamCrackers.

Smart tv

Om alle mogelijkheden van uw smart tv te benutten dient u deze aan te sluiten op uw thuisnetwerk. Hiermee zorgt u ervoor dat uw televisie verbinding heeft met het internet, maar bijvoorbeeld ook toegang heeft tot bestanden op andere apparaten die op het systeem zijn aangesloten. Bekijk films die zich op uw laptop bevinden, blader door de foto’s die u heeft genomen met uw tablet of laat het geluid klinken uit uw audiosysteem.

Sonos/audio installatie

Met geavanceerde audio installaties als Sonos kunt u in elke kamer van uw huis genieten van muziek die volledig synchroon loopt. Sluit uw Sonos-speakers aan op uw thuisnetwerk en geniet van het prachtige geluid als u televisie kijkt, uw computer gebruikt of muziek luistert via uw iPad. JamCrackers zorgt ervoor dat uw audiosysteem feilloos samenwerkt met de andere apparaten in uw thuisnetwerk.

NAS installatie

Een NAS (Network Attached Storage) is een centraal opslagpunt gekoppeld aan uw thuisnetwerk waarop u bestanden kunt opslaan. De harde schijf is via alle op het systeem aangesloten apparaten te benaderen om bestanden te bewaren en uit te wisselen. Bekijk met ieder gewenst apparaat films die op de schijf zijn opgeslagen en maak back-ups van belangrijke data. Maar u kunt nog veel meer doen met een NAS installatie. Zet een thuisserver op en download direct bestanden van het internet, stream films en laat uw mailserver draaien op het systeem. JamCrackers weet precies hoe uw NAS installatie dusdanig wordt geconfigureerd dat u er optimaal gebruik van kunt maken.

 

Contact

Bel ons : 036 844 73 85

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact Formulier

Jamcrackers Londen
www.jamcrackers.co.uk