Smartphone of tablet instellen

De mogelijkheden met de huidige generatie smartphones en tablets zijn eindeloos. Helaas weten maar weinig mensen hoe zij hun smartphone of tablet dusdanig kunnen configureren dat zij alle mogelijkheden kunnen benutten. JamCrackers helpt u graag met het instellen van uw smartphone of tablet.

Uw smartphone of tablet in laten stellen? Maak direct een afspraak

Smartphone instellen

Heeft u een Android-telefoon, iPhone, BlackBerry of telefoon met Windows en is deze nog niet geconfigureerd? Of werken bepaalde functies van uw telefoon niet naar behoren? JamCrackers kan iedere smartphone voor u instellen.

Bij het configureren van uw smartphone wordt uw e-mail ingesteld en onze specialisten zorgen dat u overal over internet kunt beschikken via 3G, 4G of Wi-Fi. Daarnaast kunnen de experts van JamCrackers ervoor zorgen dat uw telefoon goed beveiligd is en belangrijke gegevens ontoegankelijk zijn als uw telefoon onverhoopt gestolen wordt.

Tablet configureren

Een tablet werkt net even anders dan een smartphone. Net als bij smartphones zorgt JamCrackers ervoor dat uw e-mailaccounts worden ingesteld op uw tablet en u beschikking heeft over 3G en 4G. Belangrijke softwareprogramma’s worden voor u geïnstalleerd en de specialisten van JamCrackers zorgen dat de beveiligingsinstelling correct zijn.

Ook is het mogelijk om uw tablet te blokkeren als deze onverhoopt gestolen wordt en programma’s te installeren waarmee u uw tablet terug kunt vinden.

 

Bel ons : 036 844 73 85

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact Formulier

Jamcrackers Londen
www.jamcrackers.co.uk