Laptop reparatie

Heeft u problemen met uw laptop, werkt hij niet meer zoals hij ooit deed of is er een onderdeel stuk? Meestal is het mogelijk om uw laptop te repareren, bijvoorbeeld door een of meerdere onderdelen te vervangen. Dit is in veel gevallen voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe laptop. JamCrackers is gespecialiseerd in het repareren van laptops.

Snel en voordelig uw laptop laten repareren? Neem vandaag nog contact op met JamCrackers.

Laptop toetsenbord repareren

Een laptop heeft een ingebouwd toetsenbord en dit heeft als nadeel dat u geen nieuw exemplaar kunt kopen en eenvoudig aansluiten als het stuk is, zoals dat wel kan bij een desktop. Toch hoeft een defect toetsenbord niet direct het einde van uw laptop te betekenen. Kampt u met loszittende toetsen, heeft u iets over uw toetsenbord laten vallen of werkt uw toetsenbord om een andere reden niet meer naar behoren? De reparateurs van JamCrackers kunnen uw toetsenbord repareren en als dit niet mogelijk is vervangen.

Reparatie laptop scherm

Het scherm is een van de belangrijkste onderdelen van de laptop en zodra het scherm niet werkt is de laptop onbruikbaar. Toch hoeft u uw laptop niet direct weg te gooien als het scherm kapot is. Heeft u gedeeltelijk of helemaal geen beeld? Zit er een barst in het scherm of verschijnen er gekleurde strepen of vlekken in het scherm? JamCrackers kan de problemen verhelpen door middel van een eenvoudige reparatie of door het scherm volledig te vervangen.

Laptop batterijen

Vooral als u uw laptop vaak gebruikt als u op pad bent, is het belangrijk dat de accu naar behoren werkt. De accu is vaak echter het onderdeel dat het eerst problemen veroorzaakt. Hij wil bijvoorbeeld niet meer opladen of raakt opvallend snel leeg. Erg vervelend, maar de reparateurs van JamCrackers kunnen uw batterij gelukkig repareren of vervangen. Zodoende kunt u vaak nog jarenlang genieten van uw laptop.

 Adapters

De adapter is een cruciaal onderdeel voor het opladen van de batterij en het aansluiten van de laptop op het lichtnet. De adapters zijn kostbaar en tegelijkertijd erg gevoelig. Is uw adapter stuk? JamCrackers kan uw adapter in veel gevallen gewoon repareren, zodat u geen nieuw exemplaar hoeft aan te schaffen.

Contact

Bel ons : 036 844 73 85

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact Formulier

Jamcrackers Londen
www.jamcrackers.co.uk