Computer reparatie alle merken

Heeft u een computer of laptop die niet naar behoren werkt? Of zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met het installeren en zo optimaal mogelijk configureren van uw hardware en software? JamCrackers is een ICT-specialist in Almere en gespecialiseerd in computer reparatie, installatie en onderhoud. Met veel persoonlijke aandacht en oog voor uw wensen zorgt JamCrackers dat uw computer of laptop zo optimaal mogelijk werkt.

Heeft u problemen met uw computer? Neem direct contact op en JamCrackers komt vandaag nog bij u langs.

Computer reparatie bij u thuis of op kantoor

U kunt tijdens het gebruik van uw computer tegen tal van problemen aanlopen. De harde schijf kan crashen, u kunt koffie over uw toetsenbord laten vallen of u kunt worden geplaagd door een virus. JamCrackers repareert uw computer op zorgvuldige wijze. Wij gaan eerst het probleem achterhalen dan weten we vervolgens wat de meest praktische oplossing is. Vaak kan uw computer zelfs aan huis of op kantoor gerepareerd worden.

Computer services, upgrades en onderhoud bij ons op de werkplaats

Natuurlijk staan wij ook voor u klaar bij ons op de werkplaats in Almere stad, we hebben gratis parkeergelegenheid en we zijn op loopafstand van het centraal station.

Als uw computer onderhoud of een upgrade nodig heeft of u wilt vrijblijvend advies, kom gerust bij ons langs. Wij kunnen nieuwe SSD harde schijven installeren voor extra snelheid, videokaarten om uw favoriete games te spelen en ook geheugen, moederbord en processor upgraden.

werkplaats

Computer installaties

Wanneer u een computer aanschaft dan wilt u natuurlijk dat deze vanaf het begin feilloos werkt. Het installeren van een computer vereist echter de nodige kennis en kunde. Wanneer u die kennis niet zelf in huis heeft, dan is het verstandig om een expert in te schakelen, zodat u zeker weet dat alles zo goed mogelijk werkt. Dat is helemaal het geval als de computer of computers bestemd zijn voor professioneel gebruik en bijvoorbeeld moeten samenwerken met andere systemen. JamCrackers verzorgt de volledige installatie van uw computer, van het aansluiten van de bedrading, tot het installeren van het besturingssysteem, het configureren van het netwerk en het installeren van drivers en software.

Laptop reparatie

Is uw laptop kapot? Net als computers kunnen ook laptops met diverse verschillende problemen kampen. Het kopen van een nieuwe laptop is een flinke investering. Daarom is het de moeite waard om uw laptop te laten repareren. De experts van JamCrackers weten precies hoe zij uw laptop weer naar behoren laten werken, zodat u er nog jarenlang plezier van kunt hebben.

Virus verwijderen

Virussen, malware en spyware zijn vervelend en schadelijk voor uw computer. Bovendien loopt u het risico dat belangrijke informatie, zoals creditcard- of klantgegevens van uw computer gestolen worden. Daarom is het belangrijk dat u virussen zo snel mogelijk van uw computer laat verwijderen. JamCrackers maakt uw computer weer volledig virusvrij. Bovendien kunnen de specialisten van JamCrackers u helpen met de beveiliging van uw systeem zodat u een virus op uw computer voortaan voorkomt.

Computer APK

Om uw computer in een perfecte staat te laten verkeren is het belangrijk dat deze zorgvuldig onderhouden wordt. De meeste computers worden vrijwel dagelijks gebruikt en zonder dat u het merkt raakt de harde schijf vol met nutteloze data. In de loop der tijd zult u steeds vaker met storingen kampen en merken dat uw computer langzamer wordt. Zelfs als de computer maar weinig gebruikt wordt zal deze langzaam vol komen te zitten met stof. Daarom is het verstandig om eens per jaar uw computer volledig na te laten kijken. JamCrackers voert een zorgvuldige computer APK uit. Overbodige bestanden worden verwijderd, uw computer wordt stofvrij gemaakt en er wordt bekeken of u kampt met storingen. Alle problemen die de specialisten van JamCrackers tegenkomen worden direct verholpen. U zult versteld staan van het verschil tussen de prestaties van uw computer voor en na de APK.

Mac/Windows

JamCrackers helpt zowel klanten met een MacBook als eigenaren van pc’s die draaien op Windows. Het Mac OS X besturingssysteem verschilt aanzienlijk van Windows en daarom is het belangrijk om bij het installeren of repareren van computers een specialist in te huren die bekend is met het betreffende besturingssysteem. JamCrackers beschikt over uitgebreide kennis van zowel Mac OS X als Windows.

Bel ons : 036 844 73 85

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact Formulier

Jamcrackers Londen
www.jamcrackers.co.uk