MKB ICT diensten, systeem beheer, server installatie, computer reparatie

JamCrackers is een allround ICT-bedrijf gevestigd in Almere. In 2001 begonnen als particulier computerhulp aan huis vanaf een zolderkamer. Veel van onze klanten hadden al een bedrijf en via mond op mond reclame hebben zij ons aanbevolen bij veel andere bedrijven. In een korte periode waren wij gegroeid tot volledig business MKB ICT dienstverlener.

Wij zijn specialisten van Microsoft producten en een Microsoft gecertificeerde Cloud Solutions partner. Wij hebben veel ervaring van Office 365 en Azure zakelijk oplossingen zoals Exchange, Skype for Business en Cloud SQL server.

Ook hebben wij veel expertise op het gebied van traditionele server installaties, systeembeheer, onderhoud en werkplek support. Als reseller van Microsoft producten, zijn wij graag uw sparringpartner en bieden u diverse maatwerk ICT oplossingen die efficiënt, kostenbesparend en zeer praktisch zijn.

Systeem en netwerkbeheer

Wij bieden een breed pakket aan systeembeheer oplossingen, we kunnen onder een maatwerk SLA (Service Level Agreement) werken of op ad-hoc basis voor alle ICT aspecten. Ons team kan helpen met remote support voor eindgebruikers of technisch ondersteuning bieden voor uw in-huis ICT-afdeling. Onze uitgebreide supportservice passen wij aan naar u wensen, dat maakt onze diensten zeer flexibel en efficiënt.

Met oog op toekomstige ontwikkelingen leiden wij onze systeembeheerders op, niet alleen met de nodige certificaten maar ook communicatieve vaardigheden vinden wij heel belangrijk. Met onze werkwijze creëert u uw eigen externe ICT-afdeling voor uw netwerk waarbij u gebruik kunt maken van alle benodigde en multifunctionele IT-support.

services2

Computer reparatie, installatie en onderhoud

Naast onze zakelijk ICT-diensten hebben we ook een particulieren afdeling. Niet alleen voor computer reparaties maar uw complete thuisnetwerk. NAS, Smart tv, audiosysteem, draadloos en bekabeld netwerk. Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij een zeer betrouwbaar en eerlijk bedrijf met een no-nonsense cultuur en zonder de onnodige “geekspeak”. Wij kunnen bij u thuiskomen maar u bent ook zeer welkom bij ons op de werkplaats in Almere, er is bij ons gratis parkeergelegenheid en wij zitten op loopafstand van het centraal station Almere.

Server installatie, migratie en onderhoud

JamCrackers heeft een jarenlange ervaring met server installaties voor het MKB. Ook het onderhoud en de migratie van uw servers kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij werken met een klein vakkundig team waardoor wij snel kunnen communiceren en support kunnen bieden. Wij zijn gevestigd in Almere maar we hebben ook veel klanten buiten Almere, voor bedrijven in Amsterdam, Lelystad, Utrecht en e.o. zijn wij ook de juiste keuze.

Vind ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties!

Contact

 

Bel ons : 036 844 73 85

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact Formulier

Jamcrackers Londen
www.jamcrackers.co.uk